Municipiul Giurgiu se află într-un continuu proces de curăţenie a spaţiilor verzi

Municipiul Giurgiu se află într-un continuu proces de curăţenie a spaţiilor verzi

Angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi lucrează din plin în această perioadă, în care vremea a fost bună, la curăţarea parcurilor, a spaţiilor verzi dar şi la toaletarea copacilor de pe raza municipiului. După două luni, timp în care majoritatea copacilor au fost toaletaţi şi arborii uscaţi care reprezentau un pericol pentru cetăţeni au fost tăiaţi, acest proces se apropie de sfârşit.

Materialul lemnos rezultat a fost oferit de către municipalitate beneficiarilor de ajutor social aflaţi în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu, dar şi giurgiuvenilor care au solicitat acest ajutor, de circa 500 de kg de lemne de persoană. Având în vedere că primăvara se apropie, conducerea societăţii are deja asigurat materialul săditor şi floricol pentru ca în luna martie să fie sădite flori şi plantaţi copaci în parcuri şi spaţiile verzi de la sensurile giratorii.

În ciuda eforturilor făcute de municipalitate, prin intermediul acestei societăţi, unii giurgiuveni par să nu aprecieze munca angajaţilor de a face curat şi continuă să arunce gunoiul în locuri neautorizate, să rupă teii plantaţi pe şoseaua Bucureşti şi să spargă globurile de sticlă ale stâlpilor de iluminat din Parcul Elevilor.

Ultima modificare: 12.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Beneficiarii de ajutor social vor primi sprijin financiar pentru înmormântare de la Primărie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.